FERAGGIO Floortje Lopes

LEADING FEMALES X FERAGGIO MASTERCLASS

Leading Females gunt elke vrouw de beleving van de elegante betoverende hakken van Feraggio while rocking her Business

Leading Females is speciaal voor ambitieuze vrouwelijke ondernemers, die persoonlijke en zakelijke obstakels willen doorbreken en continu willen groeien als ondernemer en hun business naar de next level willen brengen. Door te werken met meerdere business mentoren met verschillende expertises weet je zeker dat elk aspect groeit in jouw ondernemerschap. Ons supportsysteem is gericht op jouw persoonlijke groei als ondernemer om de juiste stappen te zetten naar méér zakelijk succes. 

Groei tot je volledige potentieel als female entrepreneur. The sky is not even the limit.

De business mentoring sessies zijn speciaal ontworpen om vrouwelijke ondernemers de tools, kennis en support te geven door verschillende business mentoren over meerderde aspecten van het ondernemerschap. Het doel van onze events is dat elke vrouw zich mag ontwikkelen en groeien tot haar volledige potentieel en beyond als ondernemer in haar zakenwereld. We brengen vrouwen samen op een onze events om te connecten, te inspireren en te verbinden. 

Herken je dat?
Hoe zou het zijn voor je om zo krachtig te staan in je eigen waarde, zo helder te weten wat je te brengen hebt, dat je moeiteloos richting geeft aan je bedrijf, je klanten en vooral jezelf. Dat je op de meest authentieke manier aan het roer van je bedrijf staat en dat je zo’n diepe overtuiging hebt in jouw potentieel en je capaciteit om deze volledig te vervullen. Zodat je met die unapologetic vibes ook de juiste klanten aantrekt die direct weten dat jij dé match bent voor hen.

Op 20 maart geven wij weer een business mentoring sessie met Floortje Lopes. Met haar expertise in leadership en als brand strategist helpt zij jou met het creëren van impact als vrouwelijke leider in jouw branche. Floortje heeft voor honderden mensen op podia gestaan, onder andere in New York, Phoenix en Londen, en werd ingehuurd door bedrijven zoals Nike om hun medewerkers en managementteams op te leiden.

Deze business mentoring sessie organiseren we op een bijzondere locatie: bij Feraggio in Amsterdam! Bij Feraggio gaat het niet alleen om schoenen, maar om het bevrijden van vrouwen van de pijn van het dragen van hakken. Het zijn hakken ontworpen door vrouwen, voor vrouwen. Op deze manier kan je letterlijk en figuurlijk sterk in je schoenen staan als vrouwelijke ondernemer. Samen met Leading Females, streven we ernaar vrouwen te empoweren en haar als vrouwelijke ondernemer tot sterke leider in haar branche te maken.

Dit is niet zomaar een sessie; het is een unieke gelegenheid om te ervaren wat vrouwelijk leiderschap echt inhoudt, terwijl je letterlijk stappen zet in jouw leiderschap. Bij deze sessie krijg je dus de mentoring sessie en exclusieve personal shopping experience + meet & greet founder en Powervrouw @juliette.feraggio. Kom en stap in je kracht als vrouwelijk leider! 💫

Wil jij weten wat je deze ochtend gaat leren?

  • Hoe je een compleet, nieuwe unstoppable versie van jezelf leert kennen.
  • Hoe je jezelf leidt door dips, uitdagingen en voorbij je comfort zone stapt voor exponentiële groei.
  • Hoe je jezelf meer zelfvertrouwen geeft en een aantrekkingskracht ontwikkelt die je niet eerder hebt ervaren.
  • Hoe je krachtig en unshakable staat voor je wie je bent en wat je te bieden hebt.

Wat kun je verwachten deze ochtend: 

  • 👑 Een productieve en interactieve werksessie, om jouw ondernemerschap next level te brengen
  • 👑 Live Q&A met de business mentor, waarin jij je vragen kunt stellen en haar kennis kunt imparteren in jouw bedrijf
  • 👑 Netwerken en samenwerken met andere female entrepreneurs
  • 👑 Een meet & Greet met Founder en designer Juliette de Vries van Feraggio
  • 👑 Een personal shopping experience en leuke goodiebag

Ben jij toe aan persoonlijke groei en wil je werken AAN jouw business in plaats van in jouw business?  Meld je dan nu aan voor exclusieve sessie op 20 maart.

Programma 20 maart van 09.00u tot 13.00u + (shopping experience tot 14u):

08.45 Inloop en ontvangst met koffie/thee

09.00 Introductie Leading Females & Feraggio

09.45 Masterclass deel I + Q&A by Floortje Lopes

10.45 Pauze + groepsfoto 

11.05 Masterclass deel II + Q&A by Floortje Lopes

12.45 Aanbod Leading Females en mogelijkheid tot extra netwerken

13.00 Private Shopping Experience (voor degene die dat graag willen)

14.00 Einde programma

De kosten voor deze masterclass bedraagt € 99 ex. BTW. Meld je aan met deze link https://leadingfemales.com/floortje-lopes (plak deze link in je browser)

Back to blog