FOREVER YOUNG PODCAST: door Annita van der Hoeven en John Kooijman.

FOREVER YOUNG PODCAST: door Annita van der Hoeven en John Kooijman.

FOREVER YOUNG PODCAST: Gehost door Annita van der Hoeven en John Kooijman.

Dit keer in de FOREVER YOUNG podcast; Juliette de Vries van FERAGGIO. 

Klik hier om te luisteren

De podcast van John en Annita zijn ze op zoek naar: hoe blijven we jong en gezond. Ze delen hun ervaringen en geven tips hoe je zelf te verzorgen:

Hun gasten variëren van beeldhoudster Judith Wiersema tot Teun Kapitein en allerlei powervrouwen tussendoor.

Gasten praten over hun inzichten voor een gezond leven en wat zij eraan doen om jong te blijven.

Annita van der Hoeven was ooit presentatrice van het tv-programma Trendies Beauty van RTL 4. Ze woont deels in Nederland en deels in Engeland.

John Kooyman heeft al meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheidsbranche. Sinds 5 jaar is zijn Boutique & Salon By John gevestigd in het bekende Arsenaal in Naarden. Hij verkoopt er exclusieve merken op het gebied van huidverzorging en parfum. In het weekblad Privé heeft hij een rubriek waar hij als beauty-expert zijn favoriete producten en merken tipt.

FERAGGIO is het merk als het gaat om lopen op hakken met comfort. De elegante tijdloze designs zijn voorzien van een extra fijn voetbed waardoor je er makkelijk op kunt lopen en staan. Het unieke voetbed, doorspekt met memory foam is een droom als het gaat om lopen op hakken. FERAGGIO voert alle designs in 10 cm hak en in een 7.5 cm hak in een veelheid van kleuren en materialen. De ‘Classic FERAGGIO’ pump is modern, elegant en past bij iedere outfit en gelegenheid van casual tot chique. Daarnaast is de ‘FERAGGIO slingback’ de moderne zomervariant. De ‘FERAGGIO Ankle Boot’ ideaal voor de wintermaanden en de ’FERAGGIO heeled sandal’ de stunning must have.

Maten beginnen bij 35 tot en met 44,5 en iedere halve maat daartussenin en alles in op voorraad in de FERAGGIO store in Amsterdam.

Back to blog